Peltikattoremontti

Peltikattoremontti Pori, Rauma sekä muu Satakunta

Ammattilaisen tekemä, laadukas peltikattoremontti kohentaa talosi ulkoasua ja nostaa samalla kotisi arvoa.

Peltikatto on loistava valinta vesikatemateriaaliksi keveytensä ansiosta; sen ylläpitäminen ja asentaminen eri kattoprofiileihin on luontevaa pellin taipuvuuden ja leikattavuuden ansiosta. Tarjoamme ammattitaitoiset ja laadukkaat peltikattoremontit pääosin Porin, Rauman ja muun Satakunnan alueella mukaan lukien Kristiinankaupunki, Karijoki, Isojoki, Sastamala, Laitila ja Uusikaupunki.

Peltikattoremontti Pori ja Rauma

Etsitkö ammattilaista peltikattoremonttiin?

Soita ja kysy lisää: 045 879 8840 tai katso muut yhteystietomme.

Peltikattoremontti Pori – jopa kolmessa päivässä

Meidän ammattilaisten toteuttama peltikattoremontti tehdään juuri sinun tarpeittesi mukaan. Peltikattoremontin kestoaika on yleensä 3-5pv, riippuen muutostöiden laajuudesta ja kattosi koosta.

Tarjoamme ammattitaitoiset ja laadukkaat peltikattoremontit markkinajohtajan tuotteista. Peltikattomateriaaleilla on 25 vuoden esteettinen takuu ja tekninen takuu huikeat 50 vuotta! Käytämme ainoastaan kotimaisia rakennusmateriaaleja!

Meiltä asennettuna kotimaiset tiilikuvio-, lukkopontti- sekä muut peltiprofiilikatteet. Pellin pinnoitteena edistyksellinen GreenCoat Pural BT mattaviimeistelyllä, joka on saatavilla useissa eri värisävyissä. Viimeistely tarjoaa parhaan mahdollisen kestävyyden!

Peltikattoremontit Pori ja Rauma

Peltikattoremontti

Peltikattoremontti kannattaa jättää ammattilaisten käsiin

Varmistamme peltikattojen kiinnitykset virallisesti testatuilla Fix master-kateruuveilla, jotka ovat C3 ilmastorasitusluokassa. Fix master kateruuvilla on 25 vuoden takuu.

Peltikatto on hyvin pitkäikäinen ja keveytensä vuoksi se sopii erityisen hyvin asennettavaksi myös vanhoihin rakennuksiin. Peltikattoremontit toteutetaan avaimet käteen- periaatteella.

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja tilaa ilmainen arviokäynti »

Markkinoiden parhaat materiaalit ja ammattitaitoiset asentajat takaavat parhaan lopputuloksen!

Peltikattoremontit