Huopakattoremontti

Huopakattoremontti

Huopakattoremontti Porin, Rauman ja muun Satakunnan alueella.

Me Suomen Vahva-Katto Oy:lla tarjoamme ammattitaitoiset ja laadukkaat huopakattoremontit pääosin Porin ja Rauman, sekä Satakunnan alueella mukaan lukien Kristiinankaupunki, Karijoki, Isojoki, Sastamala, Laitila ja Uusikaupunki.

Ennen

Huopakattoremontti ennen

Jälkeen

Huopakattoremontti jälkeen

Huopakatto sopii kaikenlaisiin kattoihin

Ammattilaisen tekemä, laadukas huopakattoremontti eli bitumikattoremontti kohentaa kotisi ulkoasua ja nostaa samalla talosi arvoa. Huopakate on erinomainen valinta katemateriaaliksi, koska sateella se on lähes äänetön ja talvella karhea huopakatto estää lumen putoamisen katolta. Tällöin lumiesteitä ei pääsääntöisesti tarvita. Huopakate sopii hyvin myös loiville katoille vesitiiviyden takia. Lisäksi se on kestävä ja tyylikäs valinta.

Huopakatolla on aina kiinteä alusta, käytämmekin alusrakenteissa joko OSB-levyä tai raakaponttilaudoitusta kohteesta riippuen. Alustan päälle asennetaan kattoon sopivaksi valittu aluskermi, tarvittavat listat ja pintakate. Huopakattoremontin yhteydessä vaihdamme uudet otsalaudat ja korjaamme tarvittavat lahovauriokorjaukset. Toteutamme huopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella, asennamme kaikki kattoturvatuotteet vesikouruja myöten.

Huopakattoremontti

Huopakattoremontti

Tarvitsetko ammattilaista huopakattoremonttiin?

Soita numeroon 045 879 8840, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Huopakattoremontti Pori – parhaat materiaalit

Käytämme huopakattoremonteissamme vain parhaita materiaaleja, jotka valmistaa Icopal. Myyjämme esittelee kartoituskäynnin yhteydessä materiaalivaihtoehdot: Plano- ja PlanoPro-bitumikattolaatat, PintaUltra-kolmiorimakatteet sekä Tiivissaumakatteet TopSafe Pro ja LiimaUltra. Materiaalitakuu on 10 vuotta.

Suomen Vahva-Katto Oy on yrityksenä valtuutettu Icopal-asentaja, Icopal kouluttaa asentajiamme omien koulutustemme lisäksi.

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja tilaa ilmainen arviokäynti »

Markkinoiden parhaat materiaalit ja ammattitaitoiset asentajat takaavat parhaan lopputuloksen!