Kattoremontti

KATTOREMONTTI

Kattoremontti laadukkaasti ja ammattitaidolla alan aidoilta ammattilaisilta Porin, Rauman ja koko Satakunnan alueella.

Laadukkaasti toteutettu kattoremontti antaa talollesi uuden ilmeen ja nostaa kotisi arvoa. Ajoissa toteutettu kattoremontti suojaa kotiasi kosteus-, laho- ja homevaurioilta. Tarjoamme kattoremontit Porin ja Rauman sekä muun Satakunnan alueella avaimet käteen -periaatteella. Meiltä mm. tiilikattoremontti, huopakattoremontti ja peltikattoremontti sekä katon korotus luotettavasti ja ammattitaidolla.

Miten kattoremontit toteutetaan?

Kattoremontit alkavat kartoituskäynnillä, jolloin kartoitamme ja keskustelemme perusteellisesti Sinun kattosi remonttitarpeesta. Kartoituksen jälkeen teemme Sinulle kilpailukykyisen, kirjallisen tarjouksen. Remontti sisältää tarvittavat kattoturvatuotteet (lumiesteet, kulkutasot, lapetikkaat, seinätikkaat, sadevesikourut ja alastulosarjat), katemateriaalin, aluskatteet ja muut rakennusmateriaalit. Käytämme remonteissamme vain markkinoiden parhaita kotimaisia tuotteita, joiden takuu on jopa viisikymmentä vuotta.

Kattoremontti alkaa sovittuna ajankohtana, kestoaika on yleensä kolmesta viiteen päivään. Käytämme työskentelyssämme tarvittavia turvavarusteita ja huolehdimme aina myös asiakkaan turvallisuudesta. Kattoremontin aikana pidämme ympäristön siistinä, lopuksi remonttijäte lajitellaan ja toimitetaan asiaan kuuluvaan jätteenkäsittelyyn. Remontin valmistuttua myyjämme tulee sovitusti tekemään asiakkaan kanssa lopputarkastuksen ja antaa kirjallisen vastaanottopöytäkirjan.

Kattoremontti vaiheittain:

  • vanhan katteen purku
  • rakenteiden kunnontarkistus + tarvittavat korjaukset
  • pystyruoteiden oikaisu
  • aluskate
  • tuuletusrima
  • vaakaruode
  • katemateriaali
  • viimeistely
  • sadevesijärjestelmät
  • kattoturvatuotteet

Kattoremontti

Kattojen muutostyöt

Toteutamme myös erilaiset kattojen muutostyöt, kuten tasakatosta harja- tai pulpettikatoksi. Muutostyöt sisältävät aina rakennusvalvonnan ja tarvittavat rakennuspiirustukset. Tarvittaessa yhteistyökumppanimme tekee myös yläpuolisen lisäeristyksen kattoremontin yhteydessä. Käytämme ainoastaan Kotimaisia asentajia! Koulutamme asentajamme säännöllisesti ja tarpeen mukaan, jotta kattoremontti sujuu ammattitaidolla ja suunnitelmien mukaisesti. Tarjoamme tiilikattoremontit, peltikattoremontit ja huopakattoremontit ammattitaidolla, vuosien vahvalla kokemuksella. Takaamme työllemme aina 5 vuoden asennustakuun.

Jättämällä kattoremontin meidän ammattilaisten huoleksi, voit olla huoletta ja nauttia onnistuneesta, viimeistellystä sekä tyylikkäästä uudesta katostasi, joka on valmistettu sinun tarpeesi huomioiden. Ammattilaisina pidämme asiakkaan aina tilanteen tasalla kattoremontin eri vaiheissa.

Markkinoiden parhaat materiaalit ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat parhaan lopputuloksen!