Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja rakennuspeltityöt

Laadukkaat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät sekä monipuoliset rakennuspeltityöt Porin, Rauman ja Satakunnan alueella.

Asennamme myös kaikki tarvittavat kattoturva- ja sadevesituotteet kotiisi, mökillesi ja muihin kohteisiin. Palveluihimme kuuluvat myös rakennuspeltityöt. Markkinoiden parhaat materiaalit ja ammattitaitoiset asentajat takaavat parhaan lopputuloksen!

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteiden pinnoitteena on polttomaalaus, joten ne kestävät erinomaisesti Suomen sääolosuhteet. Käyttämämme kattoturvatuotteet ovat suunniteltu, valmistettu ja testattu kestämään vuosikymmenestä toiseen, joten ne ovat läpäisseet tiukat turvallisuuskriteerit. Kattoturvatuotteilla estetään esim. lumen tippuminen kulkuväylälle tai lappeelta toiselle, tietenkin myös haluamme varmistaa, että esimerkiksi nuohoojalla on esteetön kulku savupiipulle. Nuohooja pääsee turvallisesti perille, kun seinätikkaat, lapetikkaat ja kattosillat ovat ammattilaisten asentamat.

Käytämme asennuksissa markkinajohtaja Piristeel Oy:n valmistamia Pisko-tuotteita.

045 879 8840

Sadevesijärjestelmät

Meiltä saat asennettuna sadevesijärjestelmät, kuten saumattomat puolipyöreät vesikourut ulkopuolisilla kannakkeilla: 150mm tai 125mm/syvä. Syöksytorvet ovat halkaisijaltaan 100mm ja ne voidaan varustaa vedenkeräimillä. Sadevesijärjestelmät valmistetaan molemminpuolin pinnoitetusta Ruukin Pural-pellistä.

  • Saumaton kouru = ei vuotavia jatko kohtia
  • 125mm/syvä = suurempi vesimäärä
  • Ulkopuoiset kannakkeet = helppo puhtaanapito
  • Pural-pinnoite = Korroosionkestävyys

Rakennuspeltityöt

Tarjoamme tarpeidesi mukaiset, mittatarkat peltilistat, piipun pellitykset, pellit ym. peltisepäntyöt.

Rännin ryöstäjä

Rännin ryöstäjä

Turvatikas

Kattoturvatuotteet

Kulkusilta

Ota yhteyttä ja kysy lisää

045 879 8840myynti@vahvakatto.fi

ruukki ormax pisko luvia puutavaratalo icopal jaakkotuote

luotettava kumppaniluottoluokitus yrittäjät jäsenyritys

Copyright © 2020 Suomen Vahva-Katto Oy

OTA YHTEYTTÄ